پرستار برای پانسمان زخم دیابتی
پرستار برای پانسمان زخم دیابتی پرستار خانم و آقا در تهران و شهرستان ها با چندین سال سابقه کار شرکت های خدمات پرستاری در منزل اقساط با کمترین قیمت ممکن
پانسمان زخم دیابتی در منزل
امروزه خدمات پرستاری در محل و در منزل بیماران انجام می شود. از همین رو شرکتهای پرستاری زیادی وجود دارد که می توانند در محل یا منزل بیماران کلیه کارهای پرستاری و نگهداری از بیماران از جمله خدمات «پانسمان زخم دیابتی» را توسط پرستار های مجرب و متخصص به خوبی انجام دهند.
پرستار برای پانسمان زخم دیابتی
اگر به دنبال پرستار برای «پانسمان زخم دیابتی» در منزل می باشید در لیست بالا می توانید اسامی خیلی از شرکت های خدمات پرستاری که می توانند خدمات «پانسمان زخم دیابتی» را در منزل برای بیماران شما انجام دهند مشاهده کنید.
شماره تلفن پرستار برای پانسمان زخم دیابتی در منزل
اگر به دنبال شماره تلفن پرستار برای «پانسمان زخم دیابتی» هستید و میخواهید یک پرستار را برای «پانسمان زخم دیابتی» بیمار پیدا کنید در لیست بالا می توانید اسامی و شماره تلفنهای پرستار را برای «پانسمان زخم دیابتی» مشاهده نمایید.
قیمت پرستار برای پانسمان زخم دیابتی
اگر به دنبال قیمت خدمات پرستاری جهت «پانسمان زخم دیابتی» هستید در لیست بالا می توانید اسامی خیلی از خدمات پرستاری را که می توانند این خدمت را ارائه می دهند مشاهده کنید جهت استعلام آخرین قیمت خدمات پرستاری «پانسمان زخم دیابتی» می توانید با شرکتهای پرستاری در لیست بالا تماس گرفته و قیمت را جویا شوید.
پرستار برای پانسمان زخم دیابتی در تهران و شهرستانها
اگر به دنبال پرستار برای «پانسمان زخم دیابتی» در شهر تهران و مناطقی از آن مانند شمال تهران شرق تهران غرب تهران و محله هایی مانند زعفرانیه، پاسداران، نیاوران، شهرک غرب، سیدخندان، ونک، قلهک، اقدسیه، تجریش و غیره هستید و یا در شهرهایی مانند اهواز، اصفهان، مشهد، تبریز، کرج، سمنان زنجان،رشت، بوشهر، قم و غیره زندگی می کنید و به دنبال پرستار هستید در لیست بالا می توانید اسامی خیلی از شرکت های پرستاری که میتوانند کلیه خدمات پرستاری را انجام دهند مشاهده کنید
زخم دیابتی چیست؟
زخم دیابتی یا زخم قدم دیابتی (Diabetic Foot Ulcer) یک نوع زخم مزمن است که در افراد مبتلا به دیابت رخ میدهد. دیابت میتواند تأثیری بر عملکرد و عملکرد سیستم عصبی و عروقی داشته باشد که ممکن است منجر به مشکلات در خونرسانی و احساسات پا شود. به دلیل این تأثیرات، زخمهای دیابتی اغلب در ناحیه پا، به ویژه در قسمتهایی که فشار و اصطکاک بیشتری تحمل میکنند (مانند زیر طاقنظرات) شکل میگیرند.
دلایل ایجاد زخم دیابتی عبارتند از:
1. دیابت نخستین بیماری است که باعث تضعیف عملکرد سیستم عصبی میشود. این عارضه به عنوان عصبونپاتی دیابتی شناخته میشود و باعث کاهش احساس در پاها میشود. افراد مبتلا به این بیماری به طور ناخواسته فشار، اصطکاک، دمای بالا و موارد دیگر را نمیتوانند به درستی تشخیص دهند، که ممکن است منجر به تشکیل زخم شود.
2. بیماری عروقی: دیابت میتواند سازمان عروقی را تحت تأثیر قرار داده و خونرسانی به ناحیه پا را کاهش دهد. این مسئله باعث کاهش قابل توجه توانایی بهبودی زخم میشود.
3. عفونت: سیستم ایمنی در بیماران دیابتی ممکن است ضعیف شود و آنها را در برابر عفونتهای پوستی آسیبپذیرتر کند. زخم دیابتی میتواند به سرعت عفونتهای باکتریایی را جذب کند و تشکیل عفونت ناپذیر یا سپتیکمی را به دنبال داشته باشد.
مداوا و مراقبت از زخم دیابتی باید توسط یک تیم درمانی تحت نظارت پزشکان و کارشناسان درمانی انجام شود. این شامل تمیز کردن و ضمانت بهداشتی زخم، تخلیه فشار از ناحیه زخم، استفاده از پانسمانها مناسب، کنترل عفونت و بهبود کنترل قند خون است. هدف اصلی درمان زخم دیابتی، بهبود زخم و جلوگیری از تبدیل شدن به مشکلات جدی مانند عفونتهای عمیق و تشکیل زخمهای چندسری است.
پانسمان زخم دیابتی چیست؟
پانسمان زخم دیابتی یک نوع پانسمان خاص است که برای مراقبت و درمان زخمهای دیابتی استفاده میشود. هدف اصلی از استفاده از پانسمان زخم دیابتی، حفظ رطوبت زخم، محافظت از زخم در برابر عفونت، تسریع درمان زخم و تشکیل بافت سالم جدید است.
پانسمان زخم دیابتی به طور معمول از ترکیبی از مواد استفاده میکند که شامل عناصر زیر میشود:
1. لایه غشائی غیرچسب: این لایه قرار میگیرد تا از چسبیدن به زخم جلوگیری کند و به راحتی قابل تعویض باشد.
2. لایه جذب کننده: این لایه مسئول جذب رطوبت و افزایش ترشحات زخم است. این لایه میتواند شامل پد، فوم یا ژل باشد.
3. لایه محافظ: این لایه بر روی لایه جذب کننده قرار میگیرد و به عنوان یک پوشش محافظ برای زخم عمل میکند. معمولاً از مواد نساجی نرم و ضد آب ساخته میشود.
4. لایه بیرونی: این لایه بر روی لایه محافظ قرار میگیرد و به عنوان پوشش نهایی و محافظ برای پانسمان عمل میکند. ممکن است از موادی مانند فیلم نازک، باند الاستیک یا بستهبندیهای خاص استفاده شود.
پانسمان زخم دیابتی به طور منظم تغییر داده میشود تا زخم را تمیز و خشک نگه دارد و از عفونت جلوگیری کند. توصیه میشود که مراقبت و تعویض پانسمان زخم دیابتی توسط پزشک یا پرستار متخصص درمان زخم صورت گیرد.